Op locatie

Met PUUR24 breng ik kwaliteitswijnen op de markt die passen bij de smaak van nu, om mensen te laten genieten van eerlijke wijn. Ik kom graag op locatie, met mijn caravan breng ik direct sfeer. Mensen komen een glas wijn proeven, willen iets weten of nemen een fles mee voor thuis. . De caravan past goed bij een gezellig festival, tuinfeest of bruiloft.

Denk je dat de caravan een leuke aanvulling is voor jouw evenement, neem dan gerust contact met mij op, dan maak ik graag een passend voorstel.

“Wat waren wij ontzettend blij met jouw deelname aan ons foodtruckfestival deze zomer! Onze bezoekers waren erg enthousiast over je wijn en daarnaast ben jij (samen met je caravan) een stralende verschijning. Je was echt een aanvulling op ons festival, en we hopen je volgend jaar weer te zien!”

Wijnproeverij

Ik houd ervan mensen te verrassen met de verfijnde smaak van wijn afgestemd op het gerecht en de sfeer. Overweeg daarom eens om een proeverij te boeken met bijpassende hapjes. Laat je verbazen door de smaakbeleving van de juiste wijn bij het juiste eten.

Je kunt kiezen uit drie pakketten, vanaf 8 personen. Heb je specifieke wensen? Ik denk graag met je mee.

25,- | Bubbel, 2x wit, 2x rood, 1x dessert | Broodplankje

30,- | Bubbel, 2x wit, 2x rood, 1x dessert | Bijpassende hapjes

40,- | Uitgebreide wijnproeverij met exclusieve wijnen | Bubbel, 2x wit, 2x rood, 1 x dessert | Bijpassende hapjes

Benieuwd hoe een avond eruit ziet? Lees het hier

“Afgelopen voorjaar had ik het genoegen deel uit te maken van een wijnproeverij van PUUR24. Een erg leuke avond in goed gezelschap, onder leiding van Marloes die op heel eigen gezellige en vriendelijke wijze de dames liet genieten van wijnen en een hapje erbij. Een fijne avond, waar Marloes haar wijnkennis met ons deelde en er volop ruimte was voor gezelligheid en een grapje. Een aanrader!” – ESVRA, Espel

Wijnproeven, zo gaat dat:

Ik kom op locatie en zet de glazen, spuugbakken en waterkannen neer. Ik stel mezelf voor aan de groep en vertel kort iets over mijn achtergrond, we beginnen met een bubbel, dit is niet zonder reden en dat leg ik ook uit. Daarna volgen 2 witte wijnen, 2 rode wijnen en we sluiten af met een mooie dessertwijn.  Tussendoor licht ik de keuze van de wijnen toe, ik geef uitleg over het proeven, de druivensoorten en speel in op de interesse van de gasten. Er is veel ruimte voor interactie want zo ontstaan de mooiste gesprekken en wordt de proeverij zeker een succes!

Een proeverij zoals hierboven beschreven is een voorbeeld, is de groep groter of willen jullie meer wijnen proeven, geen probleem. Neem gerust contact op dan maak ik een passend voorstel op basis van jouw wensen.

Gastvrouw

Vast personeel in dienst, de één heeft een examen, de andere een vrije dag aangevraagd, weer een ander werkt al 6 dagen achter elkaar. Af en toe zijn flexibele extra handjes heel fijn in jouw horeca bedrijf.

Welke functie er ook nodig is; gastvrouw, sommelier of party manager, ik kan op freelance basis ondersteunen.  Of het nou gaat om een diner, bruiloft of bedrijfsevenement, met mijn ervaring ben ik overal inzetbaar.

Groothandel

Dit familiebedrijf maakt al decennia lang wijnen met veel aandacht voor een mooi, eerlijk product én een prettige werkomgeving voor hun mensen. De druiven rijpen in de volle zon en op rijke grond. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken is de oogst altijd op het juiste moment. Daarmee zet het wijnhuis een hoge kwaliteitsstandaard neer. In een afspraak vertel ik je graag meer en neem ik de groothandelprijslijst mee.  

De voordelen van deze wijnen

Hoge kwaliteitswijnen

Van Loveren is gestart met wijnbouw in 1937 PUUR24 importeert deze wijnen met trots.

Directe import uit Zuid-Afrika

Eerlijke producten van familiewijnbedrijf Van Loveren. Met liefde en passie voor het hele proces de mooiste wijn maken.

Betaalbare prijs

Rechtstreekse inkoop zorgt voor scherpe prijzen, geen tussenpersonen.

IN HET KADER VAN NIX18

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

OM DEZE PAGINA TE BEKIJKEN MOET JE 18 JAAR OF OUDER ZIJN.