Wijnproeverij op locatie

Van Loveren wijnen proeven bij jouw thuis, op het bedrijf of een andere locatie? Bijvoorbeeld als teamuitje, vrijgezellenfeest, vriendengroep, familieweekend of ter ere van een verjaardag.
Dit kan al vanaf 10 personen.

Dit kun je verwachten van een wijnproeverij op locatie

Naast mijn kennis en enthousiasme, neem ik glazen, spuugbakken (blijven vaak leeg ;-)) en waterkannen mee. Ik stel mezelf voor aan de groep en vertel kort iets over mijn achtergrond, we beginnen met een mooi glas bubbels, dit is niet zonder reden en dat leg ik ook uit.

Daarna volgen 2 witte wijnen, 2 rode wijnen en we sluiten af met een mooie dessertwijn.  Tussendoor licht ik de keuze van de wijnen toe, ik geef uitleg over het proeven, de druivenrassen en speel in op de interesse van de gasten. Er is veel ruimte voor interactie want zo ontstaan de mooiste gesprekken en wordt de proeverij gegarandeerd een succes!

Ik houd ervan mensen te verrassen met de verfijnde smaak van wijn afgestemd op het gerecht en de sfeer. Daarom zou je ook een proeverij kunnen boeken met bijpassende hapjes. Laat je verbazen door de smaakbeleving van de juiste wijn bij het juiste hapje.

Prijzen vanaf 10 personen

Een proeverij zoals hierboven beschreven zijn voorbeelden, is de groep groter of willen jullie meer wijnen proeven, geen probleem. Neem gerust contact op dan maak ik een passend voorstel op basis van jouw wensen.

“Na een fijne wijnproeverij heb ik een assortiment mee naar huis genomen. Lekker alle wijnen om thuis de ervaring van de proeverij te delen. Dat viel in zeer goede aarde. De prijs-kwaliteit is in balans. Mooie wijnen voor een prima prijs. En hoe leuk is het als de leverancier ook zo fijn is. Dank Marloes!”

Wijnproeverij op locatie boeken

Vul onderstaand je gegevens in. 

IN HET KADER VAN NIX18

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

OM DEZE PAGINA TE BEKIJKEN MOET JE 18 JAAR OF OUDER ZIJN.